RO Standaarden

From Geonovum Wiki
Jump to: navigation, search
Welkom op de wiki van de RO Standaarden!

Met dit nieuwe onderdeel van de Geonovum wiki maken we u wegwijs in de standaarden voor de ruimtelijke ordening als aanvulling op het dossier RO Standaarden via de Geonovum website.

Voor nu ligt de focus op de wijzigingen van de RO Standaarden 2008: wat is er anders in de RO Standaarden 2012? Met behulp van stappen in het planproces maken we de belangrijkste veranderingen in de standaarden duidelijk. Geregeld verwijzen we naar teksten in de normen en praktijkrichtlijnen 2012. Deze wiki is slechts een hulpmiddel, in de normen en praktijkrichtlijnen staan alle precieze details. 


Het planproces verdelen we in verschillende stappen en ziet u als korte inhoudsopgave terug op iedere pagina binnen de RO Standaarden wiki. Hiernaast vindt u de uitgebreide inhoudsopgave. Of u kunt direct naar het overzicht van wijzigingen 2012 of naar de nieuwe onderdelen van 2012 gaan, of u kunt onderwerpen kiezen uit de lijst van categorieën in deze wiki. Ook kunt u zoeken op trefwoorden met gebruik van het zoekvenster rechtsboven op de wiki pagina.


RO Standaarden 2012Heeft u tips, vragen, opmerkingen over de inhoud van de Wiki of wilt u meeschrijven? Neem dan contact met ons op via de helpdesk RO Standaarden.
Voor nieuws en meer informatie over de RO Standaarden gaat u naar de Geonovum website